KURS/FOREDRAG

Kompetansehjelpen holder gjerne kurs og/eller foredrag spesielt tilpasset din bedrift. Vi har også mange ferdig utviklede kurs og foredrag som du kan lese om her. Ofte blir de beste foredragene og kursene de som tilpasses bedriften behov og utfordringer. Da kan man «kjenne seg igjen» og tiltakene «skreddersys» bedriften.

Her er noen tilbakemeldinger etter kurset om Kultur og holdninger. Foredraget HMS=Heil Masse Skit? setter igang fokus og bevisstgjør egen og andres holdning/atferd til sikkerhet.

Kjetil Hansen, KHMS-sjef ved NORCEM:

«Takk selv for et meget godt og interessant foredrag og fint at du kom deg vel hjem. Jeg tror absolutt at foredraget ditt vil bidra med å skape gode holdninger til HMS arbeidet slik at vi får en bedre sikkerhetskultur ved bedriften.»

Johanna Öster, Sikkerhetssjef i Baneservice:

”Vi fikk utviklet et spesialtilpasset kurs i HMS for ledere og verneombud. Hensikten med kurset var bevisstgjøring og dialog i etterkant av e-læring. Hovedfokus var på roller og ansvar i forhold til HMS. Flere gruppeoppgaver som tok utgangspunkt i vår hverdag resulterte i gode diskusjoner. Spesielt fokus på innrapportering av HMS hendelser har økt betraktelig i etterkant av kurset.»

Motivasjon og mestring

Kultur og holdninger

Gjør etikk til god butikk

Kulturens kraft

Fra konflikt til samarbeid

Be the first to start a conversation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: